Counseling

counseling :

counseling is een laagdrempelige vorm van psychosociale hulpverlening met een kort en directe, praktische en therapeutische insteek, waar de client voorop staat. Met mijn vele praktijkervaringen en opleidingen zoals HBO Counseling sta ik vele jaren clienten bij… Misschien ben je doorverwezen of heb je gezocht naar counselor of coach bij klachten op het gebied:

neerslachtigheid, boosheid, angsten, verdriet, stress, burnout, onbegrip of schaamte, misschien vind je het lastig om te voelen wie je bent of mag zijn. voel je leegte of onbegrip? ook in het zoeken van keuzes en het wegen van beslissingen sta ik je graag bij.

Ik ontvang je graag in mijn mooie praktijkruimte aan huis. Spreek je liever elders af bijvoorbeeld thuis of op kantoor of neutrale plek dat kan uiteraard ook, het is belangrijk dat jij je prettig voelt. Er zijn korte en lange trajecten metĀ  beginnend een intake gesprekĀ  kijken en voelen wat je wil en naar toe wil werken en zijn. het is belangrijk dat jij je prettig voelt als wij samen aan de slag gaan .Bel gerust of stuur een email voor meer informatie en blijf het niet uitstellen.. 3 a 5 of 7 sessies zijn heel normaal om je hulpvraag te beantwoorden.